Samen Schelluinen!

Prijsuitreiking zonnebloemenactie

Omdat het coronavirus roet in het eten gooide bij heel veel mensen en de activiteiten rond het 800 jarig bestaan van ons dorp niet door konden gaan, is er een zonnebloemactie bedacht door iemand van het Dorpsberaad.

De reden was om het dorp een vrolijk aanzien te geven en de mensen wat vrolijker te maken. De actie heeft zich verspreid over heel Molenlanden.

In ons dorp waren er twee prijzen te verdelen voor de mooiste en de zieligste zonnebloem.

Gevraagd was om een mooie/creatieve foto van de bloem of bloemen te maken. De familie Dubbeldam zond de mooiste foto in, volgens de jury. Alles klopte, de zonnebloem en een mondkapje met een afbeelding van een zonnebloem erop in verband met het coronavirus. Want omdat het virus er was en is, is de actie bedacht.

En aan het verzoek om een foto te sturen van een zielige bloem is ook voldaan. Marleen Ephraim zond de foto in van de zieligste zonnebloem.

De taarten, gebakken door bakkerij Hofman woonachtig in Schelluinen, werden uitgereikt door Arie van den Berg, verbinder van de gemeente Molenlanden en Anja Dirkse, lid van het Dorpsberaad en de Dorpskamer van Schelluinen en de bedenkster van de actie.

Heeft u een tip of suggestie?
Laat het ons weten!

Stuur je tip of suggestie naar: dorpsberaadschelluinen@gmail.com