Samen Schelluinen!

Uitnodiging opening MFC Schelluinen 5 november 2021

Beste genodigde,

Op 5 november om 15.30 uur zal de officiële opening plaatsvinden van het nieuwe MFC te Schelluinen, Commanderijstraat 9 te Schelluinen.

Hiervoor bent u van harte uitgenodigd. 

Het is een onzekere tijd, mede gezien het oplopen van de besmettingen. Niet iedereen voelt zich comfortabel om met veel mensen in 1 ruimte te zijn, ongeacht of hij of zij gevaccineerd is. Het MFC Schelluinen is er voor de kinderen maar vooral ook de inwoners van Schelluinen. Om iedereen in de gelegenheid te laten zijn om bij de opening aanwezig te zijn en dit met elkaar te vieren, is daarom besloten de bijeenkomst in de open lucht te houden.

Ook hier zijn de basismaatregelen van toepassing en met het nadrukkelijke voorbehoud dat het kabinet in de volgende week geplande persconferentie mogelijkerwijs verdere aanscherpingen van maatregelen zal afkondigen. Zie voor de huidige maatregelen ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels .

 Na afloop van de officiële opening bestaat de mogelijkheid om gedoseerd via een éénrichtingsroute een kijkje te nemen in het nieuwe MFC.

Klik op de afbeelding hieronder om de uitnodiging in het groot te bekijken:

opening MFC Schelluinen 5 november 2021
Heeft u een tip of suggestie?
Laat het ons weten!

Stuur je tip of suggestie naar: dorpsberaadschelluinen@gmail.com